Industriële plaatbewerking voor uw project

Snel plaatwerk rollen, zetten en knippen? Ook dat doen we voor u.

Wij werken voornamelijk met partners uit de industrie. Voor maatwerk is het snijden van platen dan vaak niet genoeg. Metaalbewerking gaat bij Jameco gelukkig verder dan dat. De snelheid waarmee we uw project aandacht geven geldt niet enkel voor snijwerk, maar ook voor plooiwerk, rolwerk en zetwerk.

Hieronder vindt u een overzicht van onze andere diensten. U kan ons machinepark bekijken om een idee te krijgen van de manier waarop wij u project zullen aanpakken. Ook zijn er een aantal referenties te vinden van voorgaande projecten die we realiseerden. Getuigenissen van tevreden klanten kan u terugvinden op onze homepage.

Rol- en plooiwerk
op maat nodig? ↓

  Voeg hier je bestanden toe (tekeningen, DXF, ruwe schets, ...)

  Platen rollen en rolwerken

  Bij het rollen van een plaat wordt bedoeld dat een hele plaat of stuk snijwerk in een curve wordt gevormd. Met rolwerk zijn er nog enkele mogelijkheden. Cilindervormig rollen is de standaard, maar het kan ook kegelvormig bijvoorbeeld. Voor een volledig overzicht van de mogelijkheden kunt u ons steevast contacteren. Als u een concreet project hebt geven wij u ook graag raad over de beste oplossing.

  Platen buigen of zetten

  Bij het buigen van platen wordt er een hoek gecreëerd in de plaat. Dit nauwkeurig doen is een kwestie van vakmanschap en materiaalkennis. Metalen en legeringen kunnen namelijk barsten of scheuren. Denk bijvoorbeeld aan slijtvast staal (Hardox ed.). Jameco heeft de nodige vakkennis en ervaring om projecten op maat snel tot een goed einde te brengen, ongeacht het materiaal.

  Referenties

  Hieronder vind je beelden van voorgaande projecten waar we met Jameco aan mee mochten werken.

  Machinepark

  De CS plaatschaar van LVD is één van de meest kwalitatieve op de markt. Met een lengte tot 3000mm en de capaciteit om platen tot 10mm te knippen is het vaak de snelste oplossing voor kleinschalige producten. Voor hogere diktes of grotere lengtes gaan we over op waterjet of plasmacutting.

  De PPEB plooibank van LVD is één van de meest krachtige en veelzijdige plooibanken die je in Europa kan verkrijgen. Het kan lengtes tot 4000mm accommoderen en kan tot wel 220 ton drukkracht produceren. Daarmee kunnen we zelfs de meeste harde materialen (denk aan bijvoorbeeld Hardox) succesvol plooien.

  Jameco is momenteel het enige bedrijf in België in het bezit van deze unieke snijmachine van stako. Het Trium model is een unieke waterjet plasmasnijder met de mogelijkheid om enkel waterjet te snijden als precisie essentieel is, of hybride als het snel moet gaan. De vele voordelen van de machine kunt u hier ontdekken.